Verkkokaupan käyttöehdot


1. Verkkokaupan yhteystiedot

Y-tunnus: 3232986-3

Yrityksen nimi: Trust Tools Consulting Oy Ltd

Postiosoite: Raikulitie 36 C, 54850 Kuukanniemi

Puhelinnumero: 040 774 9767

Sähköpostiosoite: tiina.kahkonen@trusttools.fi

2. Toimitusehdot

Verkkokauppatilaukset (kyselyjen vastauslinkki ja analyysiraportit) toimitetaan asiakkaan sähköpostiin toimituskuluitta. Tilatun kyselyn vastauslinkki toimitetaan asiakkaalle viimeistään kolmen arkipäivän kuluessa maksetusta tilauksesta. Analyysiraportit pyritään toimittamaan asiakkaalle yksilötesteissä mahdollisimman pian vastaamisen jälkeen ja viimeistään 7 arkipäivän kuluessa. Yritysasiakkaat: henkilöstökyselyissä analyysiraporttien laajuuteen perustuva toimitusaika sovitaan erikseen yritysasiakkaan kanssa.

Vastuuvapauslauseke: Henkilökohtaiset testit/kyselyt perustuvat tieteellisen tutkimuksen mittareihin ja voivat vahvistaa henkilön itsetuntemusta sekä olla apuna omien vahvuuksien/voimavarojen tunnistamisessa ja kehittämisessä. Testin/kyselyn tilaaja kuitenkin ymmärtää, ettei testien perusteella voi tehdä itsediagnooseja esim. henkilön persoonasta. Lääketieteellisten diagnoosien tekeminen kuuluu aina terveydenhuoltoalan ammattilaisten tehtäväkenttään. 

3. Verkkokauppaostoksen peruuttaminen/Digitaaliset sisällöt

Verkkokaupasta tilatun kyselyn tai testin (digitaalisen sisällön) ostamisen kuluttaja-asiakas voi peruuttaa 14 vuorokauden kuluessa. Sinun tulee ilmoittaa myyjälle mahdollisesta peruuttamisesta 14 päivän sisällä tilauksen tekemisestä. Huom! Verkkokauppaostoksen (digitaalisen sisällön) peruuttamisoikeutta ei kuitenkaan ole, mikäli olet jo hyväksynyt tilauksen alkamalla käyttää palvelua ja avannut sähköpostiisi toimitetun kyselyn vastauslinkin. Painotuotteilla (kirjoilla) on 14 vuorokauden palauttamisoikeus. Kirjojen tulee olla käyttämättömiä.  Palautustapauksissa maksunpalautus tehdään tilauksessa käytetylle Paytrail maksutavalle (ei esimerkiksi tilisiirtona).

Yritysasiakkailla ei ole Kuluttajasuojalain mukaista palautus- tai peruuttamisoikeutta.

4. Maksuehdot

Maksupalvelutarjoaja

Maksunvälityspalvelun toteuttajana ja maksupalveluntarjoajana toimii Paytrail Oyj (2122839-7) yhteistyössä suomalaisten pankkien ja luottolaitosten kanssa. Paytrail Oyj näkyy maksun saajana tiliotteella tai korttilaskulla ja välittää maksun kauppiaalle. Paytrail Oyj:llä on maksulaitoksen toimilupa. Reklamaatiotapauksissa pyydämme ottamaan ensisijaisesti yhteyttä tuotteen toimittajaan.

Paytrail Oyj, y-tunnus: 2122839-7

Innova 2

Lutakonaukio 7

40100 Jyväskylä

https://www.paytrail.com/kuluttaja/maksupalveluehdot